"Hrr. Karmiva paikka", mietiskeli Susanna vankilan nähdessään.

"Eivätkä koplan jäsenet varmaankaan ole sen mukavampia", hän jatkoi mietiskelyä.

Tässä on koplan johtaja Jesse.

Matthrew.

Stevie.

Koplan "viihdyttäjä" Tiffany.

Susanna avasi keskustelun: "Tekonne oli hirveä, enkä mielelläni siedä katsoa teitä, mutta nyt joudun. Haluan tietää, missä loput koplan jäsenet ovat". Kuten arvata saattaa, he eivät paljastaneet sitä näin helpolla. "No mitä me siitä hyötyisimme? Kukaan ei kostaisi sitä, että menetämme 20 vuotta elämistämme ja toverimme saisivat saman kohtalon!" sanoi Stevie.

"Ette menetä niin montaa vuotta, jos tunnustatte. Voin järjestää teille lievemmän tuomion, jos kerrotte", Susanna jatkoi."Oikeuden päätös oli 20 vuotta eikä tuommoinen naikkonen saa aikaan mitään muutosta, tuomarinpökkelö ei jousta murha-asioissa!" ärähti Mattrew.

"Nainen huijaa, haluaa meidät kaikki vain vankilaan jonkun vi**n "täydellisen rikoksettoman maailman" toivossa. Emme paljasta mitään!" päätti Jesse.

"Vai niin", tokaisi Susanna, ja päätti lähteä vielä hieman tutkimaan heidän sellejään. Hän aloitti Jessen kopista. "Parempi, että istun sohvalle ja katselen siten asioita. Mitään ei ikinä löydä kun sitä tarkoituksella etsii, Mirandan sukkien kanssa käy usein niin", hän tuumi. "Onpa muhkurainen. Vaan mikäs paperinpala täällä on..."

"Ooh! Siinä on osoite. Harmi, että se on revennyt. No otan sen mukaan ja etsin lisää!"

Susanna ei vankilasta kuitenkaan löytänyt muita johtolankoja. Hän käski vartijan viedä rikolliset takaisin selleihinsä ja lähti pois.