Ensimmäisenä tarinassa tapahtuu perheelle Ylämaa. Vivianne ja hänen teinityttärensä Ninette elävät jatkuvassa pelonsekaisessa tunteessa. Aikoinaan he asuivat Viviannen aviomiehen ja siis Nineten isän Rikun kanssa vuoristossa. Se oli herttainen pikkukylä, ja he kävivät joka ilta kävelyllä kukkuloilla. Kylässä oli ainoastaan yksi pankki, jonka holvi oli louhittu vuoren sisään.

Eräänä iltana kävelyllä Ninette huomasi, että suuri mustiin pukeutunut miesjoukko härvelsi vuoren juurella dynamiitin kanssa. Riku soitti poliisit paikalle aavistaen rikollisuutta. Samalla he alkoivat kävellä pois päin oman turvallisuutensa vuoksi. Vaan Riku kaatuikin maahan, ja huudahti refleksistä "AUTS".

Se oli virhe, roistot kuulivat, ja saivat pakenevan perheen kiinni. He ottivat Rikun kiinni ja uhkasivat tappaa tämän jos tytöt eivät tunnustaisi heti, että ovat soittaneet poliisit. Vivianne ja Ninette olivat kuitenkin niin paniikissa, että eivät voineet kuin itkeä. Lopulta he ampuivat Rikun. Seuraavaksi he uhkasivat, että jos he eivät tunnusta, he tappavat Viviannen ja jos sen jälkeen Ninette ei tunnusta, he raiskaavat Nineten ja sitten tappavat tämän. Roiston pidellessä Viviannea, hän oli vetämässä liipasinta, kun poliisi tuli paikalle. Roisto säikähti, ja ampui. Hätkähdystään hän kuitenkin Viviannen onneksi ampui ohi, ja tälle jäi vain arpi päänahkaan, jonka hiukset peittävät.

Liiga tunnusti poliiseille olleensa pankin ryöstöaikeissa. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta Vivianne ja Ninette päättivät todistaa oikeudessa heitä vastaan. Roistot saivatkin tuomion, vaan ei voitu olla varmoja, olisiko liigalla vielä jäseniä kostamassa Viviannelle ja Ninetelle. Niimpä heidät siirrettiin Voimakaupunkiin.