Viimeksi siis Pamelina soitti Lahtisyreeneille pyytäen heiltä apua Vivianne ja Ninette Ylämaan uhkauskirjeen tapahtumisen ehkäisemisessä.

Pauliina vastasi puhelimeen. "Hirveää! Kamalaa! Me lähdemme sinne vuoristoon nyt välittömästi!" Hän huudahti puhelimeen.

"Vai että vuoristoon..." mietti Susanna lukiessaan kirjaa.

"Nyt koko perhe kuulolle!" kailotti Pauliina niin, että yläkerrassa leikkivät Otso ja Mirandakin varmasti kuulisivat. "Mehän Supers SS:n jäseninä jo tiedämme, miksi Vivianne ja Ninette Ylämaa ovat Voimakaupungissa". Kaikki nyökkäsivät. "Nyt he ovat saaneet uhkauskirjeen, että heitä vaivanneen koplan loput jäsenet tappavat heidät kahden viikon sisään. Nyt ainut vaihtoehtomme on mennä siihen vuoristokylään ja ottaa koplan loput jäsenet kiinni, ennenkuin he tappavat Ylämaat"! hän jatkoi.

"Siis ulkomaanmatka ja toimintaa samassa paketissa? Kyllä mulle sopii!" huusi Susanna niin kovaa, että Cindy-kissan karvat nousivat pystyyn.

"Minä en taida tulla, en pidä matkailusta ja liian iso joukko olisi huono matkan tarkoitukseen. Jään tänne Cindyn vahdiksi", ilmoitti Miina.

"Hienoa. Me siis menemme. Lapset alkakaahan pakata laukkujanne", sanoi Susanna iloisena.